söndag 8 februari 2009

vilse igen ...

Vi har gjort det igen, vi skulle ta oss till Georgtown, tog baten ifran Taman Negara, fick se 2 stora flockar med "herr nilson" apor typ 10 st i varje ... cool, hann dock inte ta nagra bilder.
Efter baten satte vi oss pa en buss vid 18 for att aka i 10 timmar, sov endel och hade mest ganska trakigt och obekvamt. Och vad hande ... jo vi missade vart stopp (funkar ju inte som i Sverige direkt da en inspelad rost sager vart man ar) men ja ... vi fick i alla fall aka 3,5 mil at fel hall innan vi lyckades komma av. Klockan va 4 pa natten och lite skum stad sa efter mycket tvekande bestamde vi oss i alla fall for att ta en dyr taxi tillbax!

Vi kom fram, trotta och sega klev vi pa baten over till on. Borjade vandra runt for att hitta nan stans att bo, stangt eller helt fullt pa alla stallen ... holl pa att ge upp men vi satte oss ner, slappade lite sen tog vi tag i det igen, hittade i alla fall efter mycket om och men ett fint hotell for typ 120 kr per natt(for oss bada sa klart).

Sen va det dax for mat, at indisk mat till frukost ... mums hehe. Sen tog vi reda pa hur man skulle kunna fixa visum till Thailand, insag att det va for dyrt sa vi stanna i Malaysia till den 16-17 i stallet. Lite besvikna men det har vi slappt nu och tycker att det kanns bra!

I dag har hinduer/indier firat nagat sa vi akte till en festival, hamnade bland flera tusen indier som sprang omkring och det var lite som en jatte stor marknar. Men solen har varit stark i dag och mycket varmt sa vi gav upp efter ett tag, aven sega efter natten sa vi satte oss och slappade.

I morgon aker vi vidare till Langkawi, turisto med sol, bad och snorklande :D

Inga kommentarer: