fredag 6 februari 2009

Vilse i djungeln ...

Nu har vi tagit oss till national parken Taman Negara, tog oss ca 4-5 timmar att ta oss hit med bat och buss , baten tog 3 timmar och vi sag apor och lite annat skoj pa vagen!
Vi bor nu pa ett hostel med egen "duch och toa" tolka som ni vill, haha, men det ar helt okej, vi betalar 50 kr var per natt sa man kan ju inte ha dor hoga krav.

Vi har traffat 2 trevliga tyskar(tro det eller ej, hehe) som vi har hangt lite med och kakat middag med och sa, trevligt!

I dag har vi vandrat 12 km i djungeln, helt sjalva med en dalig karta sa vi gick fel ... men hittade till slut anda. Fick se apor, stora fina faglar samt lite annat smatt och gott. Det kanns som om vi har sprungit ett maraton (och nej jag vet inte hur det kanns igentligen) men vi har typ klatrat nagra kilometer och det ar nog 35 grader och skit fuktigt sa jobbigt var det. Men grymt och vart vart enda ore. Vi har aven gatt pa hangbroar over skogen som var skit coolt, hogt upp och lite svajigt men en grym kansla! ska foroka lagga upp bilder nasta gang jag bloggar men lovar inget.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tur att ni åkte dit. Det verkar jättehäftigt.

Kram