tisdag 16 september 2008

WTF

Hittade denna text(tydligen ifrån en artikel)i en debatt.

"1. I EN STOR UNDERSÖKNING av hela svenska folket som gjordes för över 10 år sedan uppgav 38 procent av männen att de sexuellt varit tillsammans med någon annan än partnern när de varit gifta eller sambo. Bland kvinnorna hade 23 procent sådana erfarenheter.

2. HÄLFTEN AV dem som varit otrogna sa att de haft ett förhållande med någon annan (inte bara en tillfällig kontakt alltså).

3. PÅ SISTONE verkar skillnaden mellan män och kvinnor ha ändrat sig. Hela 55 procent av alla kvinnor och 53 procent av alla män uppgav att de var otrogna i en enkät som Aftonbladet gjorde på nätet 2005, med 21 954 svarande. Antingen har skillnaderna minskat, eller så har kvinnorna blivit ärligare. Forskningen tror också att nätet inneburit att kvinnor vågar vara mer ut svävande sexuellt."

Vad är det för värld vi lever i, helt sinnessjukt ju ... Hatar otrohet, har varit med om det och hoppas innerligt att jag aldrig mer behöver vara med om det igen. Kommer nog aldrig någonsin kunna förlåta otrohet, oavsett anledning(om det nu kan finnas nått att skylla på)eller vilken situation jag befinner mig i.

Inga kommentarer: