onsdag 22 april 2009

Fraser island och segling!

Ja har en massa att blogga och som vanligt inte tid, hehe. men jag ska beratta lite kort i alla fall.

Vi har varit pa Fraser island, tog en guidad tur dar for 2 dagar och en natt, fick se delfiner tva ganger :) samt 2 dingos som va pa stranden. Bodde jatte fint tillsammans med 2 andra tjejer, sen satt vi oss pa puben pa kvallen och drack lite vin, mysigt! Det var valdigt daliga vagar sa det var tur att det fanns balte i bussen! Men mest korde vi pa stranden, cool kannsla att aka pa stranden men e glad att vi inte korde sjalva. Har fatt hora att det var en olycka efter att vi varit dar, 2 st som dog i 20 ars aldern och da var vi annu mer glada att vi inte korde sjalva, takigt att det hander olyckor.

Dagen efter att vi hade kommit tillbaks till fastlandet akte jag ut med en farja pa delfin tur och pa en strand fick jag mata en "vild" delfin, eller sa vild var den inte men fri i alla fall! :)

Och nu har vi varit 2 dagar och 2 natter pa en segelbat och snorklat, varit pa en otroligt fin strand som heter whitehaven som ar tre i topp pa varldens basta strander! Vi har snorklat och sett lite fiskar! Super liten sang och samsta sovplatserna pa hela baten men det var mysigt. Lag pa dack pa kvallarna och tittade pa stjarnorna med vin i handen :) det anda som fattades da va saklart David!

Nu ska vi vara har pa Magnetic island i 2 dagar, sen pa fredag aker vi vidare till Cairns, pa lordag ska jag dyka sen blir det nog mest sol och bad, kanske en krokodilsafari beroende pa pengar! Skont med lite semester :p

Inga kommentarer: