torsdag 26 mars 2009

White Whater Rafting

I dag har vi varit ute pa nya aventyr! Vi befinner oss just nu i staden Roturoa har luktar inte alls sa illa som alla sa och som vi trodde (ar valdigt tunn jordskorpa har sa det kommer svavel ur marken pa manga stallen). I dag har vi i alla fall paddlat flotte pa en flod kan man saga, det var ett ganska kort noje men mycket roligt, vi tog oss ner for ett vattenfall pa 7 meter, aven det hogsta vattenfallet i varlden att kora rafting i! coolt, men inte alls sa laskigt som vi trodde innan.
Vi fick ocksa vara med om att valta flotten (dock med mening) och sen fick vi hoppa ifran en ganska hog klippa som avslutning!

Dom tog bilder pa oss under turen som de sedan ville salja for 250 kr pa cd skiva ... skit dyrt och jag valde att inte gora det just nu men har mojligheten att fixa det sen nar jag har kommit hem vilket jag kanske gor, hade varit skoj att ha! :)

I morgon ska vi till en typ park for att se en geiser som sprutar upp vatten rakt upp i luften, Nya Zeelands storsta bubblande lera "pool" ska bli kul att se, sen pa eftermiddagen ska vi till ett spa dar dom har mineral pooler som ar naturligt uppvarmda av att jordskorpan ar sa kall runt 40 grader ska de vara :)

Inga kommentarer: