lördag 21 mars 2009

Norra on

Sa nu har vi tagit oss till norra on har pa Nya Zeeland, efter att ha spenderat 2 natter i Franz Joseph och fatt se en grym glasiar som finns dar! Och sa har vi kort en massa bil, inte sa mycket annat har hant faktiskt. Finns inte sa mycket att blogga, tyvarr.

Men nu ar vi i alla fall i byn Ohakune och i morgon ska vi nog gora vandringen tongariro crossing i tongariro nationalpark! Lite beroende pa vader och vind, samt om det ar nagon sno pa toppen eller inte men det ska var en grym vandring pa 1,8 mil mellan aktiva vulkaner, sjoar och annat sa jag hoppas verkligen att vi kan gora denna vandring i morgon!

Har hort ryktet om att der borjar bli var hemma, langtar hem lite till mitt hjarta men annars har vi det toppen bra. Har haft ganska tur med vadret an sa lange, typ 3 dar med regn bara an sa lange men vi har ju lite drygt en vecka kvar har sa mycket kan handa.

Far se nad jag bloggar nasta gang, e ganska dyrt har men ibland har man tur och hamnar pa ett hostel med gratis internet som detta :D

Inga kommentarer: