söndag 15 mars 2009

Queenstown

Shit vad jag har blivit daligt pa att blogga men det far ni ta, det ar ganska dyrt med internet har.

Vi ar iaf pa syn on, har avklarat stader som Kaikoura (delfinsimningen), Christchurch, Dunedine, Milford Sound och nu i Queenstown. Det har varit skit kallt nagra dar men nu har solen visat sig massa och vi njuter :) Vi var 2 dar/natter i Milford sound, helt grymt fint, massa berg och helt dott, ingen tackning pa mobilen och ingen affar elelr stad overhuvudtaget. Dar tog vi en liten vandring, eller man kanske ska kalla det klattring upp pa ett berg, sa jakla fint, man kanner sig sa himla liten mellan alla dessa stora berg som finns, val uppe pa berget efter nagra timmar sa var det otroligt fin utsikt, satt dar ett tag och bara njot! Ner vagen var minst lika jobbigt och tungt men helt klart vart det! Dagen efter tog vi en klassisk turist tur pa sundet, kallt var det men aven det grymt fint, akte forbi varldens hogsta klippa pa 1 mil (!!!!) hogt, fick se salar och faglar!

Efter batturen tog vi bilen emot Queenstown, var ganska langt sa det tog sin lilla tid. Staden ligger vid en fin sjo och som allt annat har sa ar det helt otroligt fint!

I dag har vi akt lite bil, letat efter paradiset, dar dom delvis har spelar in sagan om ringen men hittade det intem, vagen tog slut vid en flod sa vi korde tebax igen, tog oss till det popularaste stallet att hoppa bungy jump pa, helt otroligt att folk vagar hoppa, vi stod pa bron men det var laskigt bara det, att se de andra hoppa haha, tur att jag slapp.

Inga kommentarer: